Skip to content

En sengeramme å være stolt av!

Vi er stolte av å kunne produsere Deltabed sengerammen lokalt på Sørlandet. Det gir også deg muligheten til å velge og tilpasse sengen med eget designvalg på ramme og hodegavl. Du kan velge mellom en rekke forskjellige stoffer og farger. Enten du velger fra vår leverandør Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk  som har laget lekre norske ullstoffer på Lillehammer i 130 år,  eller du velger vårt miljøbevisste valg som er produsert av resirkulerte vannflasker. Sengene trekkes av vår partner Specto i Lindesnes som har tilrettelagte  arbeidsplasser (VTA) Sammen jobber vi for en meningsfull og god arbeidshverdag for de ansatte.            Selve rammeverket i heltre furu blir produsert på det lokale snekkerverkstedet, Trestokken, i Kvinesdal. Resten av treverket i seng og bunner kommer fra de indre bygder av Agder, hvor de har fått vokst seg sterke og robuste for å gi deg den gode energien om natten som er med på å gi deg en frisk start på en ny dag.Brakettene som holder sengen sammen er sveiset i Kristiansand på Alustrax og produsert i kraftig ren norsk aluminium. Eikebena lages av Daniel på et lite “sververi” i Sverige. Vi setter bærekraft i riktig fokus.  

Tilpass egen ramme med stort utvalg av farger

Tilpass sengerammen med den farven og stoff du ønsker. Sengen kan også leveres med hodegavel.

Fargepalett

Vi velger å trekke sengene i bærekraftige norske ullstoffer og du ikke ønsker standard farvene grå eller krem produsert i resirkulert pet flasker.  Bardal er et klassisk, melert ullstoff i en moderne og dempet palett. Den jevne og myke overflaten understrekes av duse og melerte farger, og skaper et stoff med karakter. Denne vakre kvaliteten skaper varme og innbydende interiører som man blir glad i.

Velg blant 4 typer ben produsert av svensk eik.

Antrasitt, eik naturell oljet, eik vitgrå kalket eller sort

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer