Skip to content

En sengeramme å være stolt av!

Du kan tilpasse farve og materialvalg på sengerammen din som produseres lokalt på Sørlandet

Sengen kan også leveres med hodegavel.

Vi er stolte av å kunne produsere Deltabed sengerammen lokalt på Sørlandet. Det har vi gjort i 20 år. I samarbeid med Specto as, med varig tilrettelagte arbeidsplasser, trekker vi rammer i vakre ullstoff i den farven du måtte ønske. Vi synes det gir ekstra mening. Kvaliteten på materialer og arbeidet er første klasses. Vi har valgt å produsere delene til sengen så lokalt i Norge som mulig, men det har sneket seg inn en Svenske. Daniel produserer nemlig benene i heltre eik på sitt “sververi” i Kinnared i Hallands lën. Heltrerammen og den kraftige 2×4 midtstolpen i furu produserer Kjell på Trestokken i Kvinesdal. Fra Industritre í Grimstad får vi bunnene som er laget av norsk heltre gran. Brakettene som holder herligheten sammen produseres av kraftig norsk aluminium på Alustraks i Kristiansand. Skummet vi polstrer rammen med produseres i Åndalsnes. Alt dette gjøres før vi trekker sengen din i lekre ullstoffer fra Gudbrandsdalen ullvarefabrikk som har produsert ullstoffer i Norge i 130 år. Vi har valgt kolleksjonen Bardal som er designet av Merete Haabeth Serrano, men sengen kan leveres i flere lekre ullstoffer, hvis du ikke heller ønsker våre reproduserte fibre. 

Betyr dette noe for deg? Det gjør det for oss.

Fargepalett

Vi velger å trekke sengene i bærekraftige norske ullstoffer og du ikke ønsker standard farvene grå eller krem produsert i resirkulert pet emballasje. Bardal er et klassisk, melert ullstoff i en moderne og dempet palett. Den jevne og myke overflaten understrekes av duse og melerte farger, og skaper et stoff med karakter. Denne vakre kvaliteten skaper varme og innbydende interiører som man blir glad av. 

Velg blant 4 typer ben produsert av svensk eik.

Antrasitt, eik naturell oljet, eik vitgrå kalket eller sort

Deltabed sengeramme kan leveres med elektrisk justerbar bunn om du ikke velger standard bunn i heltre gran som følger med.

Frokost på senga eller en god bok før du skal sove? Uansett grunn kan det være deilig med en justerbar seng. Deltabed kan leveres med Østeriske kvalitets bunner som justeres med en trådløs fjernkontroll i rygg og ben seksjon. Lamellene kan justeres i fasthet og spenst. Dette er den beste bunnen vi fikk tak i. Den koster litt mer, men du slipper problemer. Leveres i størrelsen 90×200. Andre mål på forespørsel.  

Standard leveres Deltabed sengen med heltre lameller i gran fra Grimstad. De ligger helt flatt og beveger seg aldri når vi limer og skrur de.