Skip to content

Anbefalinger fra behandlere og kunder


Vi setter veldig pris på om du skriver en anbefaling av produktene våre her. Skulle det være noe du er misfornøyd med er det flott om du tar kontakt slik at vi kan løse det. Du kan ringe ledelsen direkte på 97004400 eller sende en mail. kenneth (at) deltabed.no 

Jan Magnussen

Fysioterapeut og akupunktør ved Randesund fysioterapi.

Tidligere hadde jeg vondt i korsryggen om morgenen. Nå sover jeg på Deltabedmadrassen og er kvitt plagene. De unike trykkavlastende egenskapene bidrar til en roligere og mer behagelig søvn.

Microcare trekket, som er lett å ta av og vaske gjør Deltabedmadrassen gunstig for allergikere. Jeg anbefaler Deltamadrassen til pasienter som sover dårlig eller har smerter i rygg, nakke og hofter. Mine pasienter gir veldig positive tilbakemeldinger.

Nå sover jeg på Deltabedmadrassen og er kvitt plagene. De unike trykkavlastende egenskapene bidrar til en roligere og mer behagelig søvn.

Gunn Kvivik

Osteopat. Sørlandets Osteopatiske senter DA.

For at kroppen skal kunne restiturere seg er den avhengig av dyp søvn. Ytre påvirkninger fra blant annet elektriske felter kan forstyrre søvnkvaliteten. Spenninger og vondt i kroppen gjør at man er mer sensitiv for disse forstyrrelsene.

Deltamadrassen avlaster kroppen og leder bort elektriske felter. Dette er bra for å få en dypere søvn og kan i mange tilfeller være med på å gi raskere resultater av behandlingen. Mine pasienter forteller at de sover bedre på Deltamadrassen. Jeg anbefaler den til alle som er stive i muskulaturen og/ eller har vondt i rygg og ledd.

Erik Welhaven Løchen

 Kiropraktor og daglig leder ved Sørlandsparken Tverrfaglig Helse, Kristiansand.

Deltabedmadrassen er trykkavlastende madrass som gir deg en mer anatomisk korrekt sovestilling. Sammen med Deltabedputen gir den god avlastning til nakke, skuldre, hofte og rygg, og minsker trykkpunkter mot kroppen.

Jeg anbefaler Deltabedmadrassen og pute til mine pasienter som er plaget med smerter og stivhet om morgenen.

Sara Chacko

Kosthold og livsstil veileder.

I et tidligere innlegg skrev jeg at jeg skulle prøve forskjellige madrasser og senger før jeg bestemte for hva jeg syns var det absolutt beste. Dette har jeg nå gjort og valget falt på Deltabed!

Jeg har sovet på både Tempur madrasser, Futon og selvfølgelig mange «vanlige» madrasser av god kvalitet. Utfordringen med meg er at jeg trenger noe som er fast, nesten litt hardt ellers får jeg vondt i rygg og nakke. Som dere vet er jeg veldig glad i Futon senger og hadde jo egentlig bestemt for det når jeg fikk muligheten til å prøve en Deltabed.

Deltabed er utrolig deilig å ligge i, den er fast, ikke for myk og bevegelsen forplanter seg ikke bortover i sengen når du vender deg. Med andre ord, veldig egnet for eventuelle overnattingsbesøk…

Tusenvis av kunder i Norge

Helt mirakuløst er at første natta jeg hadde koblet jordforbindelse på madrassen så sov jeg godt og våknet uthvilt

Olav V. Simon, Bygningsingeniør

Jeg må takke deg for utvikling av madrasskonseptet som jeg kjøpte av deg. Hard formbar skumplastmadrass som etter en tid gir en svært god vektfordeling når jeg ligger på madrassen. Den gir god hvile spesielt når jeg ligger på ryggen. Jeg har ofte opplevd å sovne på ryggen og våknet i samme stilling på morgenen, et godt vitnesbyrd om god blodsirkulasjon i huden der trykket er mot madrassen.

Helt mirakuløst er at første natta jeg hadde koblet jordforbindelse på madrassen så sov jeg godt og våknet uthvilt, noe jeg ikke har opplevet siden november 2010 !!! Med unntak av natt 4 og 5 har jeg sovet godt og våknet takknemlig over at jeg er jo uthvilt, så hver morgen har jeg hatt en glede over dette som om jeg har vunnet en større lottogevinst. Har på en måte fått livet tilbake!

4 år uten særlig søvn om natten er slitsomt, nå har jeg fått tilbake et normalt liv, nok en gang; takk til deg som har utviklet konseptet. Det å måle spenningen i rommet burde være en obligatorisk handling når boliger tas i bruk, og som bygningsingeniør så vet jeg at det ikke er tema i noen fagmiljøer så det skremmer meg. Det ble målt 12 000 millivolt i min seng, og at denne spenningen ble nøytralisert av jordnettet i madrasstrekket er da eminent.

En glad hilsen

Gro Furset, Sykepleier og Ernæringsterapeut

Vi tok kontakt med Deltabed da vi ønsket oss en madrass uten de elektriske og magnetiske feltene i madrass og pute – en jordet madrass med ”spyd”, da blant annet internet blir flittig brukt hver dag og ønsket var stort om ro for kroppen natterstid.

Reaksjonen på vår nye seng og madrass var ulik. Overraskende nok sov min mann meget godt f.o.m første natt, mens jeg brukte ca. 6-8 uker på tilvenningen, da madrassen er helt ulik noe annet vi har prøvd tidligere. Vi byttet også pute slik at denne ble tilpasset den enkelte og endte opp med hver vår type.

Vi er meget godt fornøyd med all god service og våre ”nye” netter med god søvn og opplagte morgener – Deltabed anbefales på det varmeste! ☺

Matthías Vilhjálmsson, Fotballspiller

Veldig fornøyd med anatomiske nakkeputen fra Deltabed ! Når man skal få ut sitt maks potensial som toppidrettsutøver er søvn utrolig viktig. Etter at jeg prøvde puten ligger jeg bedre i sengen og har ikke samme nakkeproblemene ☺ Anbefales !

Dette er hva enkelte av våre kunder sier om Deltabed

Legg inn dine egne erfaringer med Deltabed

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Deltabed
Average rating:  
 59 reviews
 by Evy Aas Leirvik

Er så fornøyd med både madrassene og putene, kjøpe nå en pute til, som jeg kan ha i bobilen, beste produkter jeg har investert i.

Takk for bestilling og takk for hyggelig prat vi hadde. Tilbakemeldingen du skrev på både pute og madrass er viktig for oss. Det er våre kunder som er vår beste, og faktisk eneste reklame vi har for at flere skal investere i Deltabed sengene. Greit med en ekstra pute så du slipper å ta en du har hjemme med i bobilen når du skal på tur. 🙂

 by Lotte Nordås

Er veldig fornøyd med sengen min. Den er laget av gode råvarematerialer og madrassen er god for rygg og nakke. pluss den ser pen ut. anbefaler!

Så hyggelig å høre Lotte. Og takk for at du tok deg tid til å skrive en anbefaling. Setter veldig pris på det.

 by Aina

Fantastisk pute, digger den og gleder meg til legge meg hver kveld. Og aldeles ypperlig service. Anbefales!! Nå står madrass høyt på ønskelisten

Tusen takk for nydelig tilbakemelding. Vi står til tjeneste om det skulle være noe og har du spørsmål om madrass er det bare å ringe.

 by nye landscape as

Var på besøk hos en venn som hadde kjøpt Delta bed, han sto ute og satte jordspyd i bakken. Vedkommende er lege, så jeg spurte om han hadde mistet hodet fullstendig! Jorda seng, er du helt tjukk i hue sa jeg. Han ba meg prøve sove en seng i huset en natt. Jeg ble hele helgen, valgte deretter umiddelbart å investere i ny madrass og puter. Fikk det skreddersydd min seng. 210x210 tykk madrasss med overmadrass. En stor investering, men hva den har generert av god søvn og overskudd er uten sidestykke...

🙂 Takk for en herlig anbefaling. Veldig hyggelig å høre at Deltabed madrassen har bidratt til bedre søvn og helse.

 by Trond Avtjern

Kjøpte min første Deltabed-pute i 2013, og den har vært en trofast følgesvenn siden da.
Nå var den moden for utskifting, og det var ingen tvil om at jeg skulle ha en ny Deltabed-pute.
Dette har vært redningen for min nakke, og det er ikke sammenligningsbart med andre puter - hverken ordinære dunputer eller andre anatomiske puter. Det meste har vært forsøkt oppigjennom, og ingen kan måle seg med denne.
Denne puta må rett og slett bare prøves! 👍🏻
Deltabed er også høyaktuelt når den gamle madrassen etterhvert skal kasseres.

wow. Takk for kjempeflott tilbakemelding Trond. Det var virkelig hyggelig å høre.

 by Anne Vaa og Per Aksel Lillehaug

For oss betyr optimal ligge komfort mye. Vi ønsker ikke å ligge på metallfjærer, så gleden var derfor stor da Deltabed dukket opp som ett alternativ. De krysset av for alt det vi ser etter i en madrass og mere til. Det tok litt tid å venne seg til madrassen, men etter å ha ligget i den over ett halvt år, kan vi konstatere at dette er den beste madrassen vi har sovet i. Nå våkner vi opplagte om morgenen.Per Aksel har slitt med snorking, men det forsvant første natta med Helseputa og har ikke kommet tilbake med mindre han ligger på en annen pute. Så Helseputene må med når vi er på tur.Deltabed og Helseputa får våre varmeste anbefalinger.Tusen takk for den dedikerte innsatsen Kennet Albriksen, som bidrar til at vi kan ligge optimalt og regenererer oss hver natt!

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det er slike som gjør dagene nydelige.

 by Hanne

Fikk anbefalt deltabed sine puter av min kiropraktor, og nå et år etter med wingputen, kunne jeg ikke vært mer fornøyd! Desidert den beste puten jeg har hatt. Slet med kronisk kink i nakken, og har nesten ikke dette problemet lenger. Våkner også med mindre hodepine da puten aldri blir «hard» gjennom natten. Må også få berømme en helt uslåelig service og kundebehandling. Anbefaler deltabed på det sterkeste både på kvalitet og kundeservice.

Tusen takk Hanne, Veldig hyggelig med tilbakemeldinger. Og spesielt så fine som din.

 by Hanne Eikebu

Fantastisk service og desidert den beste puten jeg har hatt. Kan anbefale wingputen på det varmeste om du sliter med nakkesmerter og hodepine

Takk skal du ha for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig godt å høre at nakken din har blitt så mye bedre.

 by Frode Borgen

Her i huset har kona og jeg kjøpt oss helseputa.
Vi var begge to plaget av vondt i nakken, og i skuldrene, og følgelig ble det behandlinger hos kiropraktor . Dette hjalp noe, men plagene kom tilbake.
Etter anbefaling av vår kiropraktor kjøpe vi helseputa , og vi er ikke plaget av vond nakke lenger .
Undertegnede har også til tider gitt fra seg lyder om natten i form av snorking, og min bedre halvdel sier at dette har det blitt mye mindre av. Vi har gode resultater ved bruk av helseputa, og kan anbefale den.

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Frode. Gledelig å høre at Helseputa har hjulpet deg også både på nakken og snorking.

 by Ida Høitorp

Kjøpte min første deltabed madrass for 10 år siden å har vært svært fornøyd med denne. I år måtte vi ha større madrass og da falt naturlig nok valget på en ny deltabed. Vi er veldig fornøyd med oppgraderingene på madrassen og sover kjempegodt. Veldig god service og bra kommunikasjon. Tusen takk Kenneth. Anbefales på det sterkeste.

Tusen takk for hyggelige ord Ida.

 by Svein-Erik Iglebæk

Etter gode anbefalinger kjøpte vi to helseputer for 1 år siden. Puten er fantastisk, holder formen og er veldig behagelig. Du regulerer tykkelsen selv ved å fjerne innhold. Kan ikke sammenlignes med "hotellputer" eller lignende. Stiv nakke om morgenen er nå historie for fruen. Da puta er vesentlig bedre enn annet, har vi nå kjøpt 2 til hytta også. Anbefales.

Takk for anbefalingen Svein-Erik. Gøy å høre at dere er fornøyd og at dere måtte ha på hytta også. Ikke de første som erfarer det 🙂

 by Ørjan Tjessem

Fantastisk pute!

Takk for anbefaling av puten Ørjan. Veldig hyggelig å høre at du var så fornøyd.

 by Linn-Therese Omberg

Kan anbefale helseputa!

Tusen takk for anbefaling dyktige kiropraktor, Linn-Therese Omberg

 by Amalie Vea

Helseputa har hjulpet meg masse mot vond nakke. Anbefales!

Takk for hyggelig tilbakemelding og at Helseputa har hjulpet deg med nakkeplager. Det varmer å høre.

 by Vivi Ylvisåker

For ca 2 år siden kjøpte jeg deltabed pute og har i løpet av denne tida malt både tak og vegger uten å få nakkesmerter🤩

For ca 3 uker siden kjøpte vi madrasser og overmadrass med jording og er sålangt veldig godt fornøyd.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det gledes å høre at du har gjort store besparelser på å ta malejobben selv 😉

 by Jarek

Jeg har bestemt å investere i en god madrass da jeg sleit med vondt i ryggen og generelt sov jeg ganske dårlig. Synes det er veldig gunstig med prøveperiode, ikke alle tilbyr det, og det er litt skummelt å bruke så mye penger på noe som kanskje ikke funker. Men - den madrassen kommer du ikke til å returnere. Kenneth hjalp så mye, han fant en grei og fast madrass som jeg kan i tillegg modifisere slik at den er litt mykere eller enda fastere. Jeg sover mye bedre nå, smertene forsvant ikke helt men er vesentlig mindre. Kan sove på ryggen hele natta, før var det rett og slett utenkelig. Takk for hjelpen og god kontakt, Kenneth. Jeg er ikke eksperten og kan ikke garantere at det er verdens beste madrass, men det er helt sikkert verdens beste service 😉

Takk for hyggelig tilbakemelding Jarek. Mitt mål med Deltabed er å hjelpe alle som jeg kan med bedre søvn og helse. Det er alltid like nydelig å høre at kundene er fornøyde. Skulle det være noe er det bare å ta kontakt.

 by katrine frotvedt

helt nydelig! søvnen er bedre og smertene er mindre

 by Arve Bråthen

Deltabed er bare super! Hvilke sengeprodusent kommer hjem til deg å hjelper med montering? Kenneth gjorde det. Han ringte også for å høre åssen det stod til. Han sente også ekstra putefyll til puta. Mange tusen takk Kenneth Hilsen Arve fra Sande

Hei Arve. Takk for sist. Og takk for fine ord. Det var veldig hyggelig å høre at du satt pris på servicen og at du er så godt fornøyd med sengen. Det er det jeg lever av og for. Fornøyde kunder.

 by Mona Albriktsen

Har slitt med vondt i nakke og rygg hver morgen og har prøvd mange forskjellige puter. Har nå prøvd Helseputa og er veldig fornøyd. Sover godt og våkner opp uten vondter. Veldig bra👏😊

 by Lars Moen

Klart bedre søvn med tynn overmadrass fra Deltabed. Etter mange år med elendig søvn pga de stadig økende strålingskildene rundt oss, kan jeg bekrefte at jordingen fungerer og gir kroppen ro. Kan fint kombineres med Helseputa. En stor takk til Kenneth for topp service og gode produkter.

 by Camilla Josefine

Veldig fornøyd med helseputa, har brukt den i noen måneder nå, den kan tilpasses til alle nakker med å ta ut noe av fyllet. Selv etter en hel natt er puta ikke flat, du faller aldri gjennom puta og våkner med hodet på madrassen. Den kan formes som man liker det, så den passer perfekt til alle. Kan absolutt anbefale den.

 by Claudia Wakim, medlem av FELO

Jeg vil takke Kenneth for en utrolig god service. Han er lett å få tak i, stiller opp og er sværtkunnskapsrik.
Jeg ble el-hypersensitiv (EHS) etter å ha bodd i en leilighet med høy stråling fra både basestasjoner og infrastøy og magnetfelt. Etter å ha flyttet ut av byen ble en ny seng aktuell. Etter å ha undersøkt markedet, falt valget på en deltabed med integrert overmadrass og en pute. Det har vært et utrolig godt valg. Jeg sover vanvittig godt nå.

Mvh

 by Vegar Strømman

Søvn er ved siden av riktig mat og drikke kanskje det viktigste man kan tilby kroppen for å sørge for god restitusjon. En god madrass og pute er et viktig element for å oppnå dette.
Jeg har selv brukt deltabedmadrass og pute i over 10 år og anbefaler denne både til mine idrettspasienter og andre som vil sørge for gi kroppen sin optimal restitusjon og hvile.

Vegar Strømman Idrettsosteopat, pediatrisk osteopat, fysioterapeut...

 by Irma van Diepen

Vi har hatt madrassen i ett år og putene siden 6 uker og er veldig fornøyd.

Madrassen,putene og service er fantastisk !!!

 by Guri Mette Johannesen

Etter første natten på min nye Deltabed madrass som har en jording som skjermer meg for elektriske felter og jordståling, merket jeg en stor forskjell. For første gang på lang tid våknet jeg uten sterke smerter i skuldrene, nakken og hodet. Madrassen formet seg etter kroppen, og ga meg god hvile.

 by Reidun Bakke

Kjempefornøyd med komplett ny Deltaseng med madrass og pute. Fastheten i denne madrassen viser seg å være riktig for meg. Rygg og nakkeplager er nesten borte etter

2 uker og søvnen mye bedre =)

 by Terje Heia

At produktene er bra det tror jeg de fleste ser fra anbefalingene under her.

Jeg vil trekke frem personene bak dette firma, da spesielt Kenneth.

Har aldri vært borti slik service til kunder når jeg har kjøpt en madrass eller lign.

Han er oppriktig opptatt av at en skal være fornøyd og gjør alt han kan for å hjelpe til med det!

Jeg føler ofte når en kjøper noe, så er det slik at når en har kjøpt og betalt hører en aldri noe i ettertid, men slik er det ikke her. Han kontaktet meg to ganger for å høre om jeg var fornøyd, en kan ikke annet enn å bli imponert.Jeg kan trygt anbefale produktene, og ikke minst firmaet som selger disse.Mvh Terje

 by Odd Kristian Kristiansen

Vi har kjøpt 2 madrasser. Min kone var veldig fornøyd med en gang. For min del var det en del "innkjøringsproblemer" Jeg var vant til en myk madrass og denne nye føltes litt for hard, selv om det var en myk madrass. Jeg tenkte en stund å bytte tilbake til den gamle, men etter anbefaling fra Kenneth ventet jeg noen flere dager og det angrer jeg ikke på nå.

Er veldig fornøyd med madrassen. Den former seg etter kroppen og gir god støtte. Jeg tror ikke jeg har hatt så god søvn på lenge. Kan anbefales.

 by Cecilia Houck

Jeg hadde veldig vondt i korsryggen og var veldig stiv i nakke og skuldrene da jeg sov på min vanlige madrass som jeg hadde før. Søvnen var også urolig og dårlig.Etter at jeg fikk Deltabed madrassen har jeg ikke vondt i korsryggen mer, og er bedre i nakken og skuldrene. Søvnen min er mye dypere og bedre slik at jeg føler meg mer opplagt enn før! I tillegg fjerner Deltabed madrassen alle elektriske felter siden den er jordet. Det har jeg følt veldig godt.Madrassen er supergod å ligge på, litt som Tempur, men den blir ikke kald og jeg synker ikke så mye ned i madrassen som jeg gjorde i Tempur. Den er derfor bedre for meg da jeg også fikk vondt i ryggen av å ligge i Tempur.

Cecilia Houck

 by Nina stensland

Hei Kenneth ? Vi har nå hatt deltamadrass i 14 år og den er ennå like god som da vi kjøpte den. Urolige bein er borte vekk når vi legger oss og slik har det vært siden dag en. Kan anbefales til alle?? beste madrass som finnes? Kan også anbefale deltabed puten som jeg er blitt helt avhengig av. Hilsen Nina Stensland

 by Kristin Tverberg

Hei Kenneth!

Nå må jeg altså bare skrive noen ord til deg, for vi har tenkt mye på deg i det siste:-)

Husker du at du var hjemme hos oss for noen år siden og målte strålingen? Det husker vi! Og du fant at det var mye stråling rundt vår datter Madelen sin seng. Vi kjøpte en overmadrass til henne som hun lå på en stund før den havnet på det store lageret på loftet. Husker ikke helt hvorfor men slik ble det. Så har det skjedd over tid at hun stadig har rapportert oftere om dårlig søvn og alt hva det medfører. Vi har forsøkt ulike ting, og kom etterhvert på denne overmadrassen på loftet. Nå har vi hentet ned madrassen og jordet den og nattesøvnen er betydelig mye bedre med en gang!

Ikke lett å forstå for en enkel sjel, men TUSEN TAKK for at du har betydd en viktig forskjell her! Når vi nå spør om hun har sovet godt, kommer det et fornøyd glis og en kommentar om "Yes det har jeg, jeg er jo jorda:-)" Thanks og god jul til deg og dine. Hilsen Kristin, Bernt og Madelen (12 år)

 by Eleni Cascampas

Fantastisk bra pute... DELTABEDPUTEN!

 by Knut K. Homme

Eg har brukt deltabed-madrassen i over 10 år no, og er like godt nøgd no som då senga var ny. Det er ei uvanleg god seng, fast, og samstundes mjuk, og like fast heilt ut til kantane. Kona og eg ville ha den beste senga me kunne få då me flytta inn i nytt hus, og det har me fått!

 by Wigdis Haugaas

Jeg er rett og slett KJEMPEFORNØYD med min anantomiske nakkepute! Synd jeg ikke har gammel sengemadrass slik at jeg også kan kjøpe meg madrass fra Deltabed!

 by Eirin Solberg

Jeg er kjempefornøyd med min "myk anatomisk nakkepute"! Har hatt den i over et halvt år nå, og har mye mindre problemer med nakken. Tidligere hadde jeg også problemer med at armene mine sovnet om natten, og det problemet er også helt borte:) I tillegg gir Deltabed ekstremt god kundeservice, og de virker oppriktig opptatt av å levere bra produkter. Jeg kan varmt anbefale Deltabed til alle som liker å sove godt:)

 by Øystein Stakkeland

Vi har hatt madrassene i vel en måned nå. Problemene mine med verk i bena og urolige ben er borte. Er godt fornøyd.

 by Åse Halsnes

Jeg har hatt Deltabed madrass siden november 2011 og er fortsatt veldig godt fornøyd nå 4 år etter at jeg kjøpte den. Spesielt fornøyd er jeg med trekket som tar vekk jordstråling tvers over senga vår. Uten denne madrassen hadde jeg måttet flyttet senga til et annet sted som ikke har jordstråling. For meg var umulig å sove hele natten på grunn av verking i leggene/beina mine. Etter at jeg fikk Deltabed kjenner jeg ikke noe til disse plagene.

 by Daniele Sales Myrhaug

Vi er kjempefornøyd med vår Deltabed! Har slitt lenge med vond rygg som var særlig ille på morgenen i gammel seng. Dette har blitt mye bedre med Deltabed.I tilegg er det et pluss at madrassen er såpass "stiv" at du kan komme å gå uten å vekke andre som evt ligger i senga - både store og små! 🙂

 by Pål Engebretsen

Fantastiske senger og puter:-)

 by Marius Juel-Hovland

Fantastisk!

 by Unni Stoebner

Tusen takk for fantastisk service!! Virkelig imponert ? ? ?

 by Ronny S. Pedersen

Fikk Wing hodepute i gave og er storfornøyd. Sover bedre og merker stor forskjell fra min gamle pute 🙂

 by Thomas Christian Vatne

Deltabed madrassen vår er ubetalelig!


Jeg har operert ryggen og er vant til å våkne vond og immobil i korsryggen.


Etter Kenneth solgte meg madrassen har symptomene blitt minimale og jeg våkner uthvilt og klar for dagen!


Min beste investering så langt!

 by Arnt Harry Lønnberg

Har deltabed madrass og pute hjemme, er veldig fornøyd. Bedre en tempur mener jeg, da deltabed sine produkter ikke blir "steinharde" i kulde slik som Tempur blir. Løsningen med glidelås rundt trekket på madrassen, gjør det enkelt å ta av og på ved vask:)

 by Jorunn Matre Stople

Endelig en pute som aldri blir flat, eller former seg etter hodet. Helt avhengig! Har hjemme og i campingvogna, nå må jeg få tak i en til hytta ☺

 by Krisztina Tokaji Eikeset

Hei!Da jeg har prøvd Deltabed madrassen for første gang, følte jeg med en gang hvordan kroppen ble avlastet.Jeg har aldrig opplevd noe sånnt før! Og det var da jeg skjønnte at problemet var med den gamle madrassen og ikke med min kropp. Stivhet og smerte ble borte!Mannen min har også opplevd den beste søvnen han har hatt på mange år!Jeg har også prøvd forskjellige puter pga stiv nakke og skulder men Deltabed pute er den absolutt vinneren!Derfor anbefaler jeg Deltabed til alle som plages med søvn problemer og smerte i kroppen.Krisztina Eikeset

Musiker

 by Brynjar Bæck

Verdens beste madrass!

 by Silja Irene Høvin

Jeg elsker min deltabed. ☺


Har hatt den i ca 6 mnd og har aldri sovet så godt som jeg gjør nå. Har til tider mye smerter pga ryggskade og da er det veldig verdifullt å få sove dypt gjennom hele natten. Beste investeringen jeg har gjort på lenge. Anbefales på det sterkeste ☺

 by Gunnar Lindtveit

Hei, jeg jobber som sokneprest i Kristiansand og opplevde å bli el-syk for ca. 5 år siden med uutholdelige smerter i form av brennende hud og verkende ledd.Jeg var borte fra jobb i 6 måneder sammenhengende på grunn av dette.Men etter å ha gjort en rekke tiltak, der fysisk skjerming mot elektromagnetiske felt var det viktigste, har jeg ved påsketider 2013 vært i full jobb i 4 år.Deltabed-madrassen med tilhørende dyne er for meg en selvsagt del av denne skjermingen.Mesteparten av tiden er jeg nå symptomfri eller nede i 10 % av de plagene jeg opplevde for 5 år siden.Kristiansand 5. mars 2013Med gode tanker for alle som strever med helsa,Gunnar Lindtveit

 by Brit Hegland

Etter at vi skaffet oss Delta madrasser har jeg merket en markant bedring av søvnkvaliteten.Jeg sover mye roligere og føler meg mer uthvilt nå en tidligere. Etter at jeg fikk madrassen har jeg også sluttet med nattlige toalettbesøk. Noe jeg setter stor pris på.Min sønn har vært veldig plaget av hodepine, etter at vi fikk madrassene ble han kvitt disse plagene.Jeg er meget fornøyd med madrassen og anbefaler den så gjerne til andre.

 by Hege Kristiansen

Før jeg hadde madrassen hadde jeg mye hodepine og sterke nakkesmerter omtrent hver dag.Nå har jeg hatt den i omtrent et år, og jeg har veldig sjeldent eller aldri vondt i hodet. Nakkesmertene er helt borte, og jeg sover mye bedre om natten.I tillegg til at den skjermer for stråling er den også svært komfertabel.Jeg er veldig fornøyd med madrassen, og jeg anbefaler den på det sterkeste.

 by Synnøve Arnesen

Med diagnosen Fibromayalgi som tilsier mye smerter og urolig søvn er jeg kjempefornøyd med innkjøp av overmadrassen til senga vår. Jeg sover bedre og snur meg ikke lengre tusen ganger pr natt. Våkner mer uthvilt enn på mange år.Puta fungerer også bra da jeg har problemer med skuldre og nakke. Etter bruk over ca. 5 mnd er jeg fremdeles like fornøyd. Anbefales.

 by Gry Sætha

Vi kjøpte Delta overmadrass m/avskjerming og puter for ca. 3 år siden. Jeg slet med store søvnproblemer og min mann med sterke nakkesmerter. Etter at vi investerte i madrass og puter fra Delta, har vi begge to fått en mye bedre søvnkvalitet.Både madrass og puter føyer seg etter kroppen. Vi har tidligere prøvd Tempurprodukter og finner Delta-produktene svært mye bedre. Disse produktene kan anbefales på det sterkeste.

 by Leif Haugerud

Fra første natt med DELTA madrassen opplevde jeg en radikal bedring av kroppen. Tidligere våknet jeg hver morgen med smerter i venstre skulder. Etter å ha skiftet til DALTA madrass forsvant smertene umiddelbart - søvnen er blitt dypere og roligere.Madrassen trenger tilvenning. Den virker hard til å begynne med, men etter en tids bruk er denne følelsen forsvunnet.

 by Svein Abrahamsen

Etter mange år med søvnproblemer p.g.a urolige ben og sår muskulatur i hele kroppen, ble jeg tipset om Delta madrassen.Fra første natt sov jeg hele natten, og våknet utrolig uthvilt. Det vonde i bena forsvant med en gang, og musklaturen i kroppen ble bedre etter 1-2 uker. Etter 4-5 mnd er jeg fremdeles veldig godt fornøyd

 by Edel Pedersen

Jeg er plaget med fibro, hodepine og kramper i hele kroppen, men etter at jeg fikk topp-madrassen har dette gradvis gitt seg.Jeg har også en skade i ryggen etter kollisjon som gir meg søvnproblemer, men dette har også blitt bedre. Jeg har hatt madrassen i 5 mnd og vil anbefale den på det varmeste.

 by Hilbjørg Karlsen

Jeg har fibromayalgi og mine plager har blitt verre med tiden. Det siste året har jeg blitt veldig plaget med ryggen og irritasjon i bena. Jeg var oppe og gikk nesten hver natt og måtte ta smertestillende tabletter.Så fikk vi prøve Deltamadrassen, den fikk vi den 2. mai og etter det har jeg ikke vært oppe en eneste natt, og sove godt har jeg også gjort.

 by Svein og Marit Abrahamsen

Da vi kjøpte madrassene var jeg veldig i tvil om dette var noe for meg. Etter 3-4 mnd må jeg si meg veldig godt fornøyd. Jeg sover bedre, kroppen hvilder mye bedre.Madrassen var veldig uvant i starten, jeg trengte ganske lang tilvenningstid.

 by Wilma Irene Dahl

Grunnen til at jeg anskaffet meg denne madrassen var et forsøk på å avhjelpe urolig søvn p.gr av muskel og skjelettplager knyttet til post-polio-syndrom.Søvnkvaliteten bedret seg hurtig. Jeg Begynte å sove gjennom hele natten! Om vinteren trenger madrassen oppvarming (varmepute) og en varm dyne for maksimal effekt. Alt i alt er jeg svært fornøyd og anbefaler den gjerne.