Skip to content
Sover du bedre lever du bedre
På en Deltabed madrass sover du roligere, dypere og våkner mer uthvilt hver morgen

Livskvalitet starter med søvnkvalitet

Vi har brukt over 20 år på å lage denne madrassen, en utvikling med erfaringer fra kunder

God nattesøvn er avgjørende for din måte å fungere på i hverdagen. Deltabed madrasskjerne består av milliontalls små ekstremt sterke celler som støtter og former seg etter din kropp, uansett om du er stor eller liten og uansett hvor varmt det er i sengen.

Madrassen er bygget med denne unike anatomiske tilpasningen for å gi ryggen din den beste muligheten til å restituere raskt. Trekket leder bort fukt vi svetter og overskuddsvarme som mange plages med. I tillegg er madrasstrekket behandlet med naturlig purotex som forhindrer midd og bakterier. Det mest unike med Deltabed er imidlertid egenskapen den har som verdens første madrass med jording.

 

Komfort i verdensklasse

Den nye madrasskjernen i Deltabed madrassen har en soneinndeling med 225 avlastningsgsoner i madrassen som gir en unik tilpasning som følger kroppens former. Denne er også vendbar om man ønsker en fastere madrass. Oppå den stabile soneinndelte madrassbasen legger vi den nøye tilpassede toppmadrassen som gir en avlastende og myk følelse. Trekket ligger rundt begge madrassene for å gi en fast og stabil madrass uten sjenerende bevegelse i. Ikke uten grunn sier kundene våre at dette er verdens beste seng. 

Så sikre er vi på at du skal bli fornøyd at vi gir 40 dagers returrett. 

Hygienisk

Deltabedtrekket beskytter deg om natten

DeltaCare purotex trekket hindrer midd å bosette seg i madrassen. Husstøvmidden er for mange et stor problem. Allergikere reagerer med luftveisproblemer og kløe. I en vanlig madrass kan det leve opptil 2 millioner midd. Når du legger deg i din Deltabed kan du være sikker på at dette problemet blir håndtert på beste måte med et trekk som hindrer fukt i madrassen, noe som må til for at midden skal trives. I trekket jobber også aktivt sølv for å unngå bakterier, vi opplever en reduksjon av bakterier på over 95%.

Trekket blir rent på 30  graders vask og tørkes hengende. Tørt og klart til å legges på sengen etter 6-7 timer.

Den 4 siders glidelåsen gjørat trekket kan deles i to ved vask slik at du også kan vaske et dobbelt madrasstrekk i vanlig  vaskemaskin. Vi anbefaler vask min en gang pr, år. Du slipper da rense trekket på renseri og sparer fort flere tusen kroner på noen år i tillegg til tiden du bruker på å levere trekket. Og ikke minst, du ligger alltid i en ren seng.

Jording

I 1997 produserte vi verdens første madrass med jording. For mange hørtes det da veldig alternativt ut. For noen gjør det fortsatt det. Men resultatene og undersøkelsene av å jorde kroppen er bemerkelsesverdig. I toppidrett er dette brukt for å yte bedre. Madrassen jordes med et sølvmateriale i trekket som kobles med en ledning/kontakt til en jordet stikkontakt.


Hva betyr jording av soveplassen? 20 forskjellige studier viser en dramatisk helseeffekt ved å være jordet om natten.

– bedre søvnkvalitet

– lavere kortisol nivåer om natten resulterer i mindre stress, angst og depresjon.

– bedre blodsirkulasjon, blodtrykk, blodviskositet og blodsukkernivåer. 

– raskere restitusjon og mindre betennelse.

– bedre HRV (pulsvariabilitet) 

– reduserer innflammasjon og smerter. 

– forbedrer humør, skjoldbruskkjertelfunksjon, andre hormoner og immunforsvar. 

– bedre energiregulering, bedre ytelse, restitusjon og sår heling. 

 

Kortisol nivåer når du ligger u-jordet og jordet

Journal of Environmental and Public Health. Health Implications of Reconnecting the Human Body to the Earth’s Surface Electrons

Testene viser en markant effekt av jordingen. 

Klikk her for full artikkel

 

Deltabed jordes med et unikt sølvmaterialet i trekket

I trekket på deltbed madrassen er det innvevd en patentert sølvduk som kobles med trykk knapp til en leding som føres til jord. Enten via en jordingsledning til stikkontakt i boligen eller til annen jording, feks jordspyd ute. Det resulterer i at man oppnår negativt potensiale i sengen, som om du skulle stått på bakken ute. Barfot. I en vanlig seng er det ofte 2000 millivolt spenning. 10 ganger med enn anbefalt. Disse feltene kommer fra elektriske ledinger i boligen, lamper, ladere og andre installasjoner. 

 

Stråling!

Påvirker stråling deg i hverdagen?​

Vi utsettes i stadig større grad for en mengde strålingskilder som vi ikke hadde 20 år tilbake i tid. Vi ser også at flere blir syke, utmattede og sliter med helseplager i større grad enn tidligere. Mye tyder på at denne strålingen er en medvirkende faktor. Vi gir råd om hvordan du kan redusere denne belastningen. 

Bakkekontakt gjør forskjellen

Da vi startet med jording tilbake i 1997 var mange skeptiske til at dette kunne ha en målbar effekt på kroppen. Det er fortsatt noen som vil hevde at det ikke har det. Men vi har erfart over 25 år at dette hjelper mange med flere plager og studier viser målbar effekt. I tillegg til forskjellige studier har vi utført blindtester på kunder som viser effekt av å være jordet om natten. 

Deltabed madrassen leveres med jording i trekket. Dette reduserer 99,6% av elektrisk spenning samtidig som den skaper et negativt potensiale i kroppen slik at det elektriske feltet ikke overstiger kroppens normale elektriske felt på 70 millivolt. Vi har foretatt mange tusen målinger i norske hjem hvor vi ofte opplever veldig høye felter av elektriske felt. Lurer du på hva jording kan bety for deg anbefaler vi at du tar kontakt med oss for en gratis rådgivning med en søvnkonsulent. 

Naturmaterialer

Det nærmeste du kommer naturen

Naturen har hjulpet oss i å finne de beste materialene til Deltabed. Du kan være sikker på at madrassen er fri for skadelige stoffer. Ikke bare trekket, som i de fleste andre madrasser er Øko-Tex 100 testet, men hele madrassen innerst til ytterst. Ingen stålfjærer har fått plass i Deltabed. Det er fordi stålfjærer lades av elektriske felter og skaper negativ energibalanse i tillegg til trykkpunkter mot kroppen.

Vi bruker istedet et unikt trykkavlastningsmateriale oppbygd av millioner av supersterke små celler som støtter og avlaster kroppen. Materialet er basert på rene naturlige planteoljer. produsert i Østerrike. 

Best for deg og best for miljøet. Huden holdes myk og tørr med trekk i Lyocell som ventilerer bort overskuddsvarme og bruker en unik MicroCare teknologi som beskytter mot bakterier og midd.