Skip to content
Sover du bedre lever du bedre
På en Deltabed madrass sover du roligere, dypere og våkner mer uthvilt hver morgen

Anatomisk tilpasning

Livskvalitet starter med søvnkvalitet

God nattesøvn er avgjørende for din måte å fungere på i hverdagen. Deltabed madrasskjerne består av milliontalls små ekstremt sterke celler som støtter og former seg etter din kropp, uansett om du er stor eller liten og uansett hvor varmt det er i sengen.

Madrassen er bygget opp slik at fukt og varme ledes bort samt at den er laget av et materiale som forhindrer midd. Det mest unike med Deltabed er imidlertid egenskapen den har når det gjelder å skjerme mot stråling.


Komfort utenom det vanlige

Den nye madrasskjernen i Deltabed madrassen har soneinndeling i madrassen som gir en tilpasning som følger kroppens former. Denne er også vendbar om man ønsker en fastere madrass. På toppen ligger overmadrassen med trekk rundt begge slik at sengen blir fast og stabil. 

Når du har forsøkt en Deltabed merker du forskjellen. Du sover roligere og våkner mer uthvilt hver morgen. Er du ikke fornøyd kan du når som helt innen 40 dager levere madrassen tilbake. 

Hygienisk

Deltabedtrekket beskytter deg om natten

DeltaCare trekket hindrer midd å bosette seg i madrassen. Husstøvmidden er for mange et stor problem. Allergikere reagerer med luftveisproblemer og kløe. I en vanlig madrass kan det leve opptil 2 millioner midd. Når du legger deg i din Deltabed kan du være sikker på at dette problemet blir håndtert på beste måte med et trekk som hindrer fukt i madrassen, noe som må til for at midden skal trives. I trekket jobber også aktivt sølv for å unngå bakterier, vi opplever en reduksjon av bakterier på over 95%.

Trekket vaskes på 60 grader og tørkes hengende klart til å legges på sengen etter 6-7 timer.

Den 4 siders glidelåsen gjørat trekket kan deles i 2 ved vask slik at du også kan vaske et dobbelt madrasstrekk i maskinen. Vi anbefaler vask min en gang pr, år. Du slipper da rense trekket på renseri og sparer fort flere tusen kroner på noen år i tillegg til tiden du bruker på å levere trekket. Og ikke minst, du ligger alltid i en ren seng.

Skjerming

Best søvn med jording. Unngå spiralfjærer i madrassen

Spiralfjærer i madrasser er laget av stål. Disse fjærene fungerer som antenner og drar til seg uønskede felter som igjen kan påvirke kroppen når du legger deg i sengen. Noen senger inneholder opptil 5 kilometer ståltråd.

I Deltabed benytter vi et høyelastisk materiale basert på plantebaserte oljer. Derfor får man et materiale som har ekstremt lang levetid og styrke i tillegg til at det er trygt å ligge på i forhold til kjemikalier brukt i produksjonsprosessen.

Deltabed har jording i madrassen og fjerner 99,6 % av elektriske og magnetiske felter

Mye forskning viser at det er en stor helsegevinst i å være jordet. I sengen din har du mulighet til å være jordet hele natten på en Deltabed madrass. Rundt oss finnes mange strålingskilder som kan virke negativt på helsen. Derfor lager vi madrassene uten metallfjærer og med jording. Beviselig fjernes 99,6 % av elektriske felter fra soveplassen din med en Deltabed.

Stråling!

Påvirker stråling deg i hverdagen?​

Vi utsettes i stadig større grad for en mengde strålingskilder som vi ikke hadde 20 år tilbake i tid. Vi ser også at flere blir syke, utmattede og sliter med helseplager i større grad enn tidligere. Mye tyder på at denne strålingen er en medvirkende faktor.

Bakkekontakt er bra for deg

Da vi startet med jording tilbake i 1997 var mange skeptiske til at dette kunne ha en målbar effekt på kroppen. Det er fortsatt noen som vil hevde at det ikke har det. Men vi har erfart over 25 år at dette hjelper mange med flere plager og studier viser målbar effekt. I tillegg til forskjellige studier har vi utført blindtester på kunder som viser effekt av å være jordet om natten. 

Deltabed madrassen leveres med jording i trekket. Dette reduserer 99,6% av elektrisk spenning samtidig som den skaper et negativt potensiale i kroppen slik at det elektriske feltet ikke overstiger kroppens normale elektriske felt på 70 millivolt. Vi har foretatt mange tusen målinger i norske hjem hvor vi ofte opplever veldig høye felter av elektriske felt. Lurer du på hva jording kan bety for deg anbefaler vi at du tar kontakt med oss for en gratis rådgivning med en søvnkonsulent. 

Dybdeartikkel om jording og helse

Journal of Environmental and Public Health. Health Implications of Reconnecting the Human Body to the Earth’s Surface Electrons

Klikk her for full artikkel

 

Tilbakemeldingene fra våre kunder om bedre søvn er mange

Vår erfaring gjennom 17 år med Deltabed samt tester utført av NEMKO, viser at jordingen i madrassen fjerner 99,6 % av feltene og tilbakemeldingene fra våre kunder om bedre søvn er mange.

Naturmaterialer

Det nærmeste du kommer naturen

Naturen har hjulpet oss i å finne de beste materialene til Deltabed. Du kan være sikker på at madrassen er fri for skadelige stoffer. Ikke bare trekket, som i de fleste andre madrasser er Øko-Tex 100 testet, men hele madrassen innerst til ytterst. Ingen stålfjærer har fått plass i Deltabed. Det er fordi stålfjærer lades av elektriske felter og skaper negativ energibalanse i tillegg til trykkpunkter mot kroppen.

Vi bruker istedet et unikt trykkavlastningsmateriale oppbygd av millioner av supersterke små celler som støtter og avlaster kroppen. Materialet er basert på rene naturlige planteoljer.

Best for deg og best for miljøet. Huden holdes myk og tørr med trekk i Lyocell som ventilerer bort overskuddsvarme og bruker en unik MicroCare teknologi som beskytter mot bakterier og midd.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer