På en Deltabed sover du roligere og våkner mer uthvilt hver morgen

Anatomisk

God nattesøvn er avgjørende for din måte å fungere på i hverdagen.

Hygienisk

DeltaCare hindrer utviklingen av bakterier og gir varig beskyttelse.

Jording

Jordingen i madrassen fjerner 99,6 % av elektriske og magnetiske felter.

Naturmaterialer

Naturen har hjulpet oss i å finne de beste materialene.

Anatomisk. God nattesøvn er avgjørende for din måte å fungere på i hverdagen

Livskvalitet starter med søvnkvalitet

Deltabed madrasskjerne består av milliontalls små ekstremt sterke celler som støtter og former seg etter din kropp, uansett om du er stor eller liten og uansett hvor varmt det er i sengen.

Madrassen er bygget opp slik at fukt og varme ledes bort samt at den er laget av et materiale som forhindrer midd. Det mest unike med Deltabed er imidlertid egenskapen den har når det gjelder å skjerme mot stråling.

Komfort utenom det vanlige

God nattesøvn er avgjørende for din måte å fungere på i hverdagen. Kvalitetssøvn gir god helse, trivsel og mental balanse. Etter en natt med god dyp Deltasøvn skal du våkne uthvilt uten verk eller stivhet i muskler og ledd.

Når du har forsøkt en Deltabed merker du forskjellen. På en Deltabed sover du roligere og våkner mer uthvilt hver morgen.

Hygiene. Deltabed beskytter deg om natten

Deltabedtrekket beskytter deg om natten

DeltaCare trekket hindrer midd å bosette seg i madrassen. Husstøvmidden er for mange et stor problem. Allergikere reagerer med luftveisproblemer og kløe. I en vanlig madrass kan det leve opptil 2 millioner midd. Når du legger deg i din Deltabed kan du være sikker på at dette problemet blir håndtert på beste måte med et trekk som hindrer fukt i madrassen, noe som må til for at midden skal trives. I trekket jobber også aktivt sølv for å unngå bakterier, vi opplever en reduksjon av bakterier på over 95%.

Trekket vaskes på 60 grader og tørkes hengende klart til å legges på sengen etter 6-7 timer.

Den 4 siders glidelåsen gjør at trekket kan deles i 2 ved vask slik at du også kan vaske et dobbelt madrasstrekk i maskinen. Vi anbefaler vask min en gang pr, år. Du slipper da rense trekket på renseri og sparer fort flere tusen kroner på noen år i tillegg til tiden du bruker på å levere trekket. Og ikke minst, du ligger alltid i en ren seng.

Skjerming. Best søvn med jording

spiralUnngå spiralfjærer i madrassen

Spiralfjærer i madrasser er laget av stål. Disse fjærene fungerer som antenner og drar til seg uønskede felter som igjen kan påvirke kroppen når du legger deg i sengen. Noen senger inneholder opptil 5 kilometer ståltråd.

I Deltabed benytter vi et høyelastisk materiale basert på plantebaserte oljer. Derfor får man et materiale som har ekstremt lang levetid og styrke i tillegg til at det er trygt å ligge på i forhold til kjemikalier brukt i produksjonsprosessen.

Påvirker stråling deg i hverdagen?

Vi utsettes i stadig større grad for en mengde strålingskilder som vi ikke hadde 20 år tilbake i tid. Vi ser også at flere blir syke, utmattede og sliter med helseplager i større grad enn tidligere. Mye tyder på at denne strålingen er en medvirkende faktor.

Men det er mulig å beskytte seg. I dette intervjuet
av Dr. Klinghart kan du høre hva stråling gjør med oss.

Helsekrise i vår tid, Smart Meters, mobiltelefon tårn og EMR
Dr Dietrich Klinghardt MD, PhD

Hvor fort jording påvirker kroppen
Laura Koniver, M.D. The Intuition Physician

Best søvn med jording!

I boliger er det hundrevis av meter med strømførende kabler og elektriske innretninger. Disse avgir elektriske og magnetiske felter som påvirker kroppen vår. Madrasser med metallfjærer vil forverre denne strålingen på soveplassen din.

Svekker stråling søvnen? Er det en sammenheng mellom søvnløshet, tinnitus og stråling?

Tilbakemeldingene fra våre kunder om bedre søvn er mange

Vår erfaring gjennom 17 år med Deltabed samt tester utført av NEMKO, viser at jordingen i madrassen fjerner 99,6 % av feltene og tilbakemeldingene fra våre kunder om bedre søvn er mange.

Dybdeartikkel om jording og helse

Journal of Environmental and Public Health. Health Implications of Reconnecting the Human Body to the Earth’s Surface Electrons

Deltabed har jording i madrassen og fjerner 99,6 % av elektriske og magnetiske felter

Mye forskning viser at det er en stor helsegevinst i å være jordet. I sengen din har du mulighet til å være jordet hele natten på en Deltabed madrass. Rundt oss finnes mange strålingskilder som kan virke negativt på helsen. Derfor lager vi madrassene uten metallfjærer og med jording. Beviselig fjernes 99,6 % av elektriske felter fra soveplassen din med en Deltabed.

Naturmaterialer

Det nærmeste du kommer naturen

Naturen har hjulpet oss i å finne de beste materialene til Deltabed. Du kan være sikker på at madrassen er fri for skadelige stoffer. Ikke bare trekket, som i de fleste andre madrasser er Øko-Tex 100 testet, men hele madrassen innerst til ytterst. Ingen stålfjærer har fått plass i Deltabed. Det er fordi stålfjærer lades av elektriske felter og skaper negativ energibalanse i tillegg til trykkpunkter mot kroppen.

Vi bruker istedet et unikt trykkavlastningsmateriale oppbygd av millioner av supersterke små celler som støtter og avlaster kroppen. Materialet er basert på rene naturlige planteoljer.

Best for deg og best for miljøet. Huden holdes myk og tørr med trekk i ren ny bomull som ventilerer og bruker en unik MicroCare teknologi som beskytter mot bakterier og midd.