Skip to content

Sansynligvis verdens beste madrass

Kjøp madrass idag, sov bedre i morgen.

Det komplette søvnsystem

Deltabed madrassen er ganske enkelt helt fantastisk å sove i. Det er ikke vår påstand, men de tusener av norske kvinner, menn og barn som sover på den som forteller oss det.

Du vil kanskje tenke?  Hvordan vet du det? Jo fordi vi vi har snakket med dem. Hver enkelt av våre kunder blir kontaktet og lyttet til hva de har og si. En sjelden gang har kunder hatt noe å utsette på komforten. Da finner vi en løsning.  Skulle du mot formodning ikke bli fornøyd får du levere tilbake madrassen og får pengene igjen. Så sikker er vi altså på at vi har laget kanskje verdens beste madrass. 

Hva er så unikt? Madrassen former seg, gir støtte og avlastning på en fantastisk måte slik at du kan nyte den beste drømmesøvnen. Vi har benyttet nyteknologiske materialer, men produser på naturens premisser. Madrassen består av millioner av små supersterke celler som gir støtte og avlastning til ledd og muskler. Det er lett å snu seg i sengen uten at bevegelse forstyrrer partneren. Vi benytter heller ingen metall / pocket fjærer som kan virke negativt på søvnen, men kun naturlige trykkavlastningmaterialer.

Trekket på Deltabed er avtagbart og vaskbart. Det sparer deg for mange turer på renseriet om du vil ha en ren seng uten midd.

kr 18.900,00kr 41.900,00

Jording

Deltabed er verdens første madrass med jording. I 1997 lagde vi den første madrassen med jording. Et ledende skjermingsmateriale i sølv som er integrert i trekket jorder kroppen når madrassen kobles til jord. Enten via en jordet kontakt i huset eller via et jordspyd til bakken. Vil du vite mer om jording og hva det kan bety for deg anbefaler vi at du ringer oss å snakker med en søvnekspert.

Deltabedmadrassen er testet på NEMKO (Norges elektriske materielle kontroll) og Universitetet i Graz for sin effekt på skjerming av elektriske lavfrekvente felter og skjerming av høyfrekvente felter fra trådløs stråling. Madrassen skjermer 99,6 % av lavfrekvente felter og 90 % av høyfrekvent stråling. 

Deltabed med jording i madrassen gir helsefordeler du kanskje ikke viste om.

Forskning viser at det gir stor helsegevinst i å være jordet. I Deltabed madrassen din er du jordet hele natten. Rundt oss finnes det også mange også mange strålingskilder som kan virke negativt på helsen. Tester fra Norges elektriske Materiellkontroll(Nemko) viser at madrassen fjerner 99,6 % av elektriske felter.

Deltabed har ingen metallfjærer, kun høyteknologisk skum med lang levetid.

Veldig mange madrasser inneholder metallfjærer. De kalles ofte springfjær, bonell eller pocketfjær madrasser. Felles for de er at de er laget av metallfjærer av stål. Vår erfaring gjennom 25 år med titusenvis av hjemmebesøk til kunder er at disse madrassene genererer uheldige felter mot kroppen. Derfor har vi ingen slike i våre madrasser. Når du har sovet på en Deltabed i noen uker skjønner du hvorfor.

Enkelte senger inneholder opptil 5 kilometer ståltråd. Spiralfjærer i vanlige madrasser virker som antenner som lader seg opp av elektriske felter og jordstrålingsfelter noe som påvirker søvnen negativt. Ofte er dette årsak til søvnplager.

Helt naturlig

I Deltabed madrassene som vi produserer i Østerrike bruker vi naturlige materialer. Kjernen i madrassen er basert på skum laget av naturlige planteoljer. Vi oppfyller derfor den strengeste Økotex standarden som også garanterer en trygg madrass, også for babyer. Trekket produseres av Lyocell trefiber som gir kjennes mykere enn silke, transporter fukt bedre enn bomull og varmeregulerer bedre enn lin. Det har også beskyttelse mot midd, bakterier og muggsoppsporer.

Trekkets egenskaper til å lede bort fukt gjør at du sover tørt selv på varme sommerdager. Trekket har en firesiders glidelås som gjør at det kan deles og får derfor enkelt plass i vaskemaskinen. Trekket kan vaskes på 60 grader.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer