En norskutviklet idé, produsert i Østerrike.

Det komplette søvnsystem

Deltabed helsemadrass består av millioner av små supersterke celler som gir støtte og avlastning til ledd og muskler. Det er lett å snu seg i sengen uten at bevegelse forstyrrer partneren. Dette er grunnleggende egenskaper for bedre søvn.

Deltabed helsemadrass har en  7 cm Deltabed minneskum kjerne oppå en vendbar madrass med en fast og en myk side. Det skal ikke være overmadrass oppå denne madrassen siden den er integrert i ett trekk som er avtagbart for vask.

Loading...

Skjerming

Deltabed er verdens første madrass med jording. Den jorder ikke bare kroppen, men beskytter deg mot skadelig stråling du omgir deg med. Felter fra elektriske nett, routere, smartmeter, jordståling og vannårer påvirker helsen og nattesøvnen din. Deltabed skjermer deg hele natten slik at kroppen får best mulige forhold til å regenerere seg.

Deltabedmadrassen er testet på NEMKO og Universitetet i Graz for sin effekt på skjerming av elektriske lavfrekvente felter og skjerming av høyfrekvente felter fra trådløs stråling. Madrassen skjermer 99,6 % av lavfrekvente felter og 90 % av høyfrekvent stråling.

Deltabed har jording i madrassen og fjerner 99,6 % av elektriske og magnetiske felter

Mye forskning viser at det er en stor helsegevinst i å være jordet. I sengen din har du mulighet til å være jordet hele natten på en Deltabed madrass. Rundt oss finnes mange strålingskilder som kan virke negativt på helsen. Derfor lager vi madrassene uten metallfjærer og med jording. Beviselig fjernes 99,6 % av elektriske felter fra soveplassen din med en Deltabed.

Deltabed har ingen metallfjærer!

De fleste madrasser inneholder metallfjærer som gir mottrykkspunkter på kroppen, noe som resulterer i at man våkner stiv og støl om morgenen. Stålfjærer i madrasser har også negativ energipåvirkning.

Enkelte senger inneholder opptil 5 kilometer ståltråd. Spiralfjærer i vanlige madrasser virker som antenner som lader seg opp av elektriske felter og jordstrålingsfelter noe som påvirker søvnen negativt. Ofte er dette årsak til søvnplager.

Helt naturlig

I Deltabed madrassene som vi produserer i Østerrike bruker vi naturlige materialer. Kjernen i madrassen er basert på skum laget av naturlige planteoljer. Vi oppfyller derfor den strengeste Økotex standarden som også garanterer en trygg madrass, også for babyer. Trekket består av en type bomullsfiber med beskyttelse mot midd, bakterier og muggsoppsporer.

Trekkets egenskaper til å lede bort fukt gjør at du sover tørt selv på varme sommerdager. Trekket har en firesiders glidelås som gjør at det kan deles og får derfor enkelt plass i vaskemaskinen. Trekket kan vaskes på 60 grader.