Skip to content

Sansynligvis verdens beste madrass

Opplev en morgen uthvilt, uten verk og vondt i kroppen

Det komplette søvnsystem

Deltabed madrassen er ganske enkelt helt fantastisk å sove i. Det er ikke vår påstand, men de tusener av norske kvinner, menn og barn som sover på den som forteller oss det.

Denne madrassen er ikke bare en vanlig madrass – den er en investering i din helse og din søvnkvalitet. Med dens spesialdesignede støtteteknologi, vil du oppleve mindre trykkpunkter og en mer avslappet søvnopplevelse. Materialet i madrassen er valgt nøye for å senke risikoen for allergier, samt forhindre støvmidd og bakterier å formere seg, og dermed gi en renere og sunnere seng. Madrassen gir en fantastisk støtte for rygg og ledd, og passer dermed perfekt for personer som lider av slitasjeskader eller kroniske smerter, eller de som ikke ønsker å få det. Med denne madrassen kan du våkne uthvilt og klar for en ny dag hver eneste morgen. Invester i din helse og søvn. Med vår kontobetaling koster det ikke mer en 20.- kroner per dag. 

Jording

Deltabed er verdens første madrass med jording. I 1997 lagde vi den første madrassen med jording. Et ledende skjermingsmateriale i sølv som er integrert i trekket jorder kroppen når madrassen kobles til jord. Enten via en jordet kontakt i huset eller via et jordspyd til bakken. Vil du vite mer om jording og hva det kan bety for deg anbefaler vi at du ringer oss å snakker med en søvnekspert.

Deltabedmadrassen er testet på NEMKO (Norges elektriske materielle kontroll) og Universitetet i Graz for sin effekt på skjerming av elektriske lavfrekvente felter og skjerming av høyfrekvente felter fra trådløs stråling. Madrassen skjermer 99,6 % av lavfrekvente felter og 90 % av høyfrekvent stråling. 

Deltabed madrassen er jordet og gir helsefordeler du kanskje ikke viste om

Forskning viser at det gir stor helsegevinst i å være jordet. I Deltabed madrassen din er du jordet hele natten. De viktigste timene i døgnet for restitusjon. Vi var først i verden med denne oppdagelsen i 1997. I denne filmen kan du se hvordan amerikanske forskere og leger forklarer jording og hva det gjør med kroppen. https://youtu.be/44ddtR0XDVU 

Rundt oss finnes det også mange strålingskilder med høyfrekvente og lavfrekvente felter samt elektrisk utstyr som som kan virke negativt på helsen. I en enebolig er det fort 1 km med strømførende kabler i vegger, tak og gulv. Vi har vært hjemme i titusener av boliger i Norge og målt soveplassen til folk og det er ofte for høye verdier å finne. Tester fra tidligere Norges elektriske materiellkontroll (Nemko) viser at madrassen fjerner 99,6 % av elektriske felter. Skulle du ikke ønske jording av madrassen av en grunn kan vi levere den uten. 

Deltabed har ingen metallfjærer som svekkes, kun høyteknologisk naturlig skum med lang levetid.

Deltabedmadrassen leveres nå med en vendbar madrass som du legger i sengerammen. Denne har en fast og en mykere side. Madrassen er soneinndelt for optimal komfort. Til dobbelseng leveres det to separate madrasser i ett dobbelt trekk for at man kan velge fasthet individuelt. Vi leverer veldig flotte solide rammer om du ikke har en selv som du ønsker å bruke. 

Oppå denne madrassen legger du overmadrassen som følger med når man bestiller fullhøyde madrass. Tidligere var disse madrassene i ett trekk, men vi har nå separert de for å øke komforten og lette håndtering av madrass. Jordingen er integrert i overmadrassen. Madrassen har også anti skli soner som gjør at den flytter mindre på seg.  

Helt naturlig

I Deltabed madrassene som vi produserer i Østerrike bruker vi naturlige materialer. Kjernen i madrassen er basert på skum laget av naturlige planteoljer. Vi oppfyller derfor den strengeste Økotex standarden som også garanterer en trygg madrass, også for babyer. Trekket produseres av Lyocell trefiber som gir kjennes mykere enn silke, transporter fukt bedre enn bomull og varmeregulerer bedre enn lin. Det har også beskyttelse mot midd, bakterier og muggsoppsporer.

Trekkets egenskaper til å lede bort fukt gjør at du sover tørt selv på varme sommerdager. Trekket har en firesiders glidelås som gjør at det kan deles og får derfor enkelt plass i vaskemaskinen. Trekket vaskes på 30 grader.