Deltabed puter avlaster nakken og forebygger nakkesmerter og snorking.

Velg en hodepute som passer din liggestilling. Skulle den ikke passe deg, kan den byttes.

Helseputa

Deltabed helsepute med mykt fleksibelt trykkavlastningsmateriale i sylindriske granulat biter.

Komfort hodepute

Deltabed Komfort hodepute er designet for å gi en optimal støtte og komfort for deg som ønsker en tradisjonell puteform.

Anatomisk hodepute

Deltabed Anatomisk hodepute støtter og avlaster nakken optimalt. Utformingen gjør at snorking reduseres.

Myk Anatomisk hodepute

Deltabed Myk Anatomisk pute avlaster og støtter nakken og er mykere enn den vanlige anatomiske puten.

Wing hodepute

Deltabed Wing hodepute er utformet slik at den gir god støtte mot skulderen og nakken ved sideleie.

Myk Wing hodepute

Deltabed Myk Wing hodepute er utformet slik at den gir god støtte mot skulderen og nakken ved sideleie og er mykere enn en vanlig Wing hodepute.

Reisepute og snorkemaske pute

Reiseputen har samme egenskaper som den anatomiske hodeputen, men er kun halvparten så stor. Den er derfor lett og hendig å ha med seg på reise. Den egner seg også til de som bruker snorkemaske da den ligger i nakkesonen noe som gjør at snorkemasken ikke glir av når du snur deg i sengen.

Helseputa

Helseputa fra Deltabed er en revolusjon når det kommer til støtte og avlastning for hode, nakke og skuldre.

Fyllet er av vårt myke trykkavlastningsmateriale som er formet i tusenvis små sylindere i stedet for formstøpt pute. Det gir mere luft og formbarhet. Materialet ekspanderer og tilpasser seg optimalt.  Puten hjelper deg som sliter med vond nakke og søvnproblemer.

Trekket er av lyocell/Tencel materiale. Det har en suveren beskyttelse mot midd og bakterier samtidig som fukt som svette transporteres bort fra puten som føles myk og tørr. Passer standard norske putetrekk 50×70.

Komfort hodepute

Deltabed Komfort hodepute har vanlig putestørrelse, men er designet for å gi en optimal støtte og komfort. Den er myk, men blir ikke flat som tradisjonelle puter i dun og fyllmaterialer. Ventilasjonskanaler i puten balanserer temperaturen.

Det unike revolusjonerende designet omfavner nakken og hode uansett om du ligger på siden, ryggen eller magen. Puten forebygger og reduserer nakkesmerter.

Anatomisk hodepute

Deltabed Anatomisk hodepute gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene noe som forebygger og lindrer nakkesmerter. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten. Puten er spesielt godt egnet til deg som sover på mest ryggen.

Myk Anatomisk hodepute

Deltabed Myk Anatomisk hodepute er mykere enn den originale anatomiske hodeputen. Den gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene noe som forebygger og lindrer nakkesmerter. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten. Puten har ventilasjonskanaler som balanserer temperaturen i puten.  Puten er spesielt godt egnet til deg som sover mest på ryggen og siden.

Wing hodepute

Deltabed Wing hodepute er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlasting helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge “flatt” når du ligger på ryggen.

Myk Wing hodepute

Deltabed Myk Wing hodepute er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlastning helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge “flatt” når du ligger på ryggen.

Snorkemaske pute/ Reisepute

Snorkemaske pute/ Reisepute har samme egenskaper som den anatomiske hodeputen, men er kun halvparten så stor. Den er derfor svært egnet til deg som bruker snorkemaske. Vi har tilpasset denne slik at masken ikke vrir seg av når du snur på hodet når du sover. Puten er også hendig til å ha med seg på ferie som reisepute.