Helseputa

Helseputa fra Deltabed er en revolusjon når det kommer til støtte og avlastning for hode, nakke og skuldre.

Fyllet er av vårt myke trykkavlastningsmateriale som er formet i tusenvis små sylindere i stedet for formstøpt pute. Det gir mere luft og formbarhet. Materialet ekspanderer og tilpasser seg optimalt.  Puten hjelper deg som sliter med vond nakke og søvnproblemer.

Trekket er av lyocell/Tencel materiale. Det har en suveren beskyttelse mot midd og bakterier samtidig som fukt som svette transporteres bort fra puten som føles myk og tørr. Passer standard norske putetrekk 50×70.

Komfort hodepute

Deltabed Komfort hodepute har vanlig putestørrelse, men er designet for å gi en optimal støtte og komfort. Den er myk, men blir ikke flat som tradisjonelle puter i dun og fyllmaterialer. Ventilasjonskanaler i puten balanserer temperaturen.

Det unike revolusjonerende designet omfavner nakken og hode uansett om du ligger på siden, ryggen eller magen. Puten forebygger og reduserer nakkesmerter.

Anatomisk hodepute

Deltabed Anatomisk hodepute gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene noe som forebygger og lindrer nakkesmerter. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten. Puten er spesielt godt egnet til deg som sover på mest ryggen.

Myk Anatomisk hodepute

Deltabed Myk Anatomisk hodepute er mykere enn den originale anatomiske hodeputen. Den gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene noe som forebygger og lindrer nakkesmerter. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten. Puten har ventilasjonskanaler som balanserer temperaturen i puten.  Puten er spesielt godt egnet til deg som sover mest på ryggen og siden.

Wing hodepute

Deltabed Wing hodepute er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlasting helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge “flatt” når du ligger på ryggen.

Myk Wing hodepute

Deltabed Myk Wing hodepute er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlastning helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge “flatt” når du ligger på ryggen.

Snorkemaske pute/ Reisepute

Snorkemaske pute/ Reisepute har samme egenskaper som den anatomiske hodeputen, men er kun halvparten så stor. Den er derfor svært egnet til deg som bruker snorkemaske. Vi har tilpasset denne slik at masken ikke vrir seg av når du snur på hodet når du sover. Puten er også hendig til å ha med seg på ferie som reisepute.