Hva er fordelene med earthing og jording?»

Hva er jordforbindelse og fordelene? I denne 15 min dokumentarboken forklarer Clint Ober (innovatøren bak earthing bevegelsen) alt du trenger å vite om vitenskap og helsemessige fordeler ved jording og earthing.

Dr. Sinatra’s om «Jording»/»Earthing»

I denne videoen drøfter Dr. Sinatra «jording» eller «Earthing», den direkte og indirekte måten å forbedre helse ved å absorbere jordens naturlige, elektromagnetiske energi. Vennligst besøk heartmdinstitute.com eller grounded.com for mer informasjon.

Påvirker stråling deg i hverdagen?

Vi utsettes i stadig større grad for en mengde strålingskilder som vi ikke hadde 20 år tilbake i tid. Vi ser også at flere blir syke, utmattede og sliter med helseplager i større grad enn tidligere. Mye tyder på at denne strålingen er en medvirkende faktor.

Men det er mulig å beskytte seg. I dette intervjuet
av Dr. Klinghart kan du høre hva stråling gjør med oss.

Helsekrise i vår tid, Smart Meters, mobiltelefon tårn og EMR
Dr Dietrich Klinghardt MD, PhD

Deltabed har jording i madrassen og fjerner 99,6 % av elektriske og magnetiske felter

Mye forskning viser at det er en stor helsegevinst i å være jordet. I sengen din har du mulighet til å være jordet hele natten på en Deltabed madrass. Rundt oss finnes mange strålingskilder som kan virke negativt på helsen. Derfor lager vi madrassene uten metallfjærer og med jording. Beviselig fjernes 99,6 % av elektriske felter fra soveplassen din med en Deltabed.

Vi bruker bare naturmaterialer

Det nærmeste du kommer naturen

Naturen har hjulpet oss i å finne de beste materialene til Deltabed. Du kan være sikker på at madrassen er fri for skadelige stoffer. Ikke bare trekket, som i de fleste andre madrasser er Øko-Tex 100 testet, men hele madrassen innerst til ytterst. Ingen stålfjærer har fått plass i Deltabed. Det er fordi stålfjærer lades av elektriske felter og skaper negativ energibalanse i tillegg til trykkpunkter mot kroppen.

Vi bruker istedet et unikt trykkavlastningsmateriale oppbygd av millioner av supersterke små celler som støtter og avlaster kroppen. Materialet er basert på rene naturlige planteoljer.

Best for deg og best for miljøet. Huden holdes myk og tørr med trekk i ren ny bomull som ventilerer og bruker en unik MicroCare teknologi som beskytter mot bakterier og midd.