Jording av kroppen

Jording av kroppen, også kjent som “Earthing” eller “Grounding”, har blitt stadig mer populært innenfor alternativ medisin og velvære. Det innebærer å koble seg til jordens elektriske ladning ved å gå barfot på gress, sand og jord, eller ved å bruke spesielle jordingsprodukter.

Forskning viser at jording av kroppen kan ha positiv effekt på helsen vår. Studier har vist en reduksjon i betennelse, forbedret søvnkvalitet, redusert stress og angst, og bedre blodsirkulasjon. Dette kan bidra til å forhindre en rekke helseproblemer, inkludert hjerte- og karsykdommer, diabetes og revmatiske lidelser.

Her kan du se filmen om jording av kroppen. https://youtu.be/44ddtR0XDVU

Jording av madrass kan være den enkle løsningen for å forbedre søvnen din og håndtere stress og søvnløshet. Våre jordingsmadrasser gir deg muligheten til å koble til jordingspluggen direkte i madrassen din, noe som skaper en naturlig forbindelse mellom kroppen din og jorden. Har du ikke jordingskontakt på soverommet kan dette ordnes eller man kan jorde madrassen på annen måte. 

Dette kan gi deg en rekke helsefordeler, som bedre søvnkvalitet, mindre stress, redusert betennelse og bedre immunfunksjon. Det beste av alt er at vår jordingsmadrass ikke krever noen spesiell installasjon og er enkel å bruke.

Hvis du ønsker å forbedre søvnen din, håndtere stress og få en sunnere kropp, så er jording av madrass en viktig del av løsningen. Med vår jordingsmadrass vil du kunne oppleve en mer avslappet og fredelig søvn, og våkne opp uthvilt og full av energi!