Helseputa

Dette er vår nyvinning på putefronten. Siden 1997 har vi produsert egne puter til våre kunder. Dette har vært formstøpte puter til forskjellige sovestillinger. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på disse gjennom årene som har gått. Det var derfor svært spennende da vi introduserte den nye Helseputa med små sylindre av skummaterialet vi laget de formstøpte putene av. Etter å ha fulgt opp hundrevis av kunder som har kjøpt og testet den nye Helseputa kan vi slå fast at vi har laget et utrolig bra produkt. For mange har dette vært en livsendring og forbedring uten sidestykke. Tilbakemeldingene om bedre søvn, mindre smerter i nakke og skuldre og mindre ryggsmerter har vært utrolig mange. Puten er også lett å forme til hode og nakke uten at den «flater» ut gjennom natten. Ett par puff i puten om morgenen gir nødvendig luft i puten så den er klar til kvelden igjen.

Vi har også vært rause med fyll i puten om du liker en høy pute. Ønsker du den litt lavere tar du lett ut litt av det plantebaserte skummaterialet med å åpne glidelåsen på trekket. Dette materialet kan du spare på i posen som puten kommer i om du vil fylle på mer senere.  Vi kan slå fast at dette er den beste puta vi har sett og testet. Puten passer også, i motsetning til formstøpte puter, perfekt i standard norske putetrekk som du bruker utenpå spesialtrekket vi har laget med probiotika for å beskytte naturlig mot midd uten skadelige kjemikalier. Les:  https://www.purotex.com/

Komfort hodepute

Komfort hodeputen vår er formstøpt. Den passer best til deg som ligger på magen da den er ganske flat. Har du en myk madrass du synker ned i kan det også fungere bra for deg som sover på siden. Den er ikke så egnet til deg som ligger på ryggen.

Puten er myk, men siden den er formstøpt av plantebasert skummateriale blir den ikke flat og mister ikke støtte som tradisjonelle puter.  Ventilasjonskanaler i puten balanserer temperaturen.

Anatomisk hodepute

Den anatomisk hodeputen gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene for deg som sover på ryggen. Dette forebygger og lindrer nakkesmerter. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten.

Myk Anatomisk hodepute

Den anatomisk myke hodeputen gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene for deg som sover på ryggen som den vanlige anatomiske, men er mykere med ventilasjonskanaler. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten. Puten har ventilasjonskanaler som balanserer temperaturen i puten.  Puten er spesielt godt egnet til deg som sover mest på ryggen og siden.

Wing hodepute

Wing hodepute er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlasting helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge «flatt» når du ligger på ryggen.

Myk Wing hodepute

MYK Wing hodepute  er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlastning helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge «flatt» når du ligger på ryggen.

Reisepute

Reisepute har samme egenskaper som den anatomiske hodeputen, men er kun halvparten så stor. Den er hendig å ha med på tur på grunn av son størrelse. Den er også fin til de som bruker snorkemaske siden masken ikke vrir seg så lett