Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme,

Den nye Helseputa – mot nakke, snorke og søvnproblemer. 

For over 20 år siden lagde vi i Deltabed den første anatomiske puten. Videreutviklingen av denne har blitt til kanskje den beste puten på markedet. Den gir utrolig støtte og avlastning, men er fortsatt myk og god. Ved å ta ut og fylle på fyll kan du justere puten til den høyden du ønsker. Puten er myk og gir veldig god støtte.

40 dager prøvetid. Er du ikke fornøyd sender du den i retur og får pengene for puten tilbake.

Pris

Helseputa 1980.-

kr 1.980,00Kjøp

Spesialtilbud til utvalgte kunder 

Få med en komfortpute. Gratis. Vi ønsker med det å få tilbakemelding på hvilken pute du synes er best av de to.

Komfortputa

Komfortputa er formstøpt og produsert med naturlige plantebaserte materialer. Den er myk og gir god støtte. Varier gjerne med de to forskjellige putene og se hvilken du liker best.

Innovativ Airway Konstruksjon

Loading...

Deltabed helseputer- uten midd

En vanlig hodepute kan inneholde millioner av midd. I Deltabed helsepute bruker vi naturlig probiotika teknologi som gjør at puten blir 100% middfri.

Helt naturlig og kjemikaliefritt.

 Tusenvis av kunder i Norge

Vi har tusenvis av kunder som tidligere har slitt med nakkesmerter, søvnplager, hodepine, snorking, skulderplager og ryggsmerter. 9 av 10 merker en radikal bedring av sine plager. Du er kanskje nestemann?

Veldig fornøyd med anatomiske nakkeputen fra Deltabed ! Når man skal få ut sitt maks potensial som toppidrettsutøver er søvn utrolig viktig. Etter at jeg prøvde puten ligger jeg bedre i sengen og har ikke samme nakkeproblemene Anbefales !

Matthías Vilhjálmsson, Fotballspiller

Deltabed helsepute

Pris 1980.-

kr 1.980,00Kjøp

Prøv i 40 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.