Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet

Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – Søvnkvalitet – God Helse – God Nattesøvn – Livskvalitet – midnatt drømmer app barn dårlig bedre måle snorking baby 2 år voksen urolig midnatt drømmer app barn dårlig bedre måle snorking baby 2 år voksen urolig midnatt drømmer app barn dårlig bedre måle snorking baby 2 år voksen urolig

40 netters prøvetid, 10 års garanti

Test madrassen i ditt eget soverom. Hvis du ikke liker den, henter vi den tilbake

Pustehull for en mykere pute

pute som forebygger nakkesmerter og snorking

Loading...

Deltabed madrassen fra kun kr 17,- per natt

sirkel02
Ortopedisk riktig


Anti midd / anti bakterier


Basert på naturlige råmaterialer


Østerisk kvalitet


Øko-tex sertifisert


Jording og skjerming

Jeg vil vite mer om hvordan Deltabed kan gi meg bedre søvn og helse

Verdensnyhet!

Ny Deltabed komfort pute som forebygger nakkesmerter og snorking

  • Unik trykkavlastning og støtte
  • MicroCare beskyttelse mot midd og bakterier uten bruk av kjemikalier
  • Øko-vennlig skum materiale med Økotex sertifisering.
  • Puten holder seg myk også i kalde soverom
  • Tilpasset 50×70 Norsk standard putetrekk. (60x40cm)

Over 10,000 kunder i Norge. La oss høre hva de har å si?

Deltabed anbefales av hundrevis av behandlere og tusenvis av kunder i Norge. Les hva de har å si om Deltabed

I ett tidligere innlegg skrev jeg at jeg skulle prøve forskjellige madrasser og senger før jeg bestemte for hva jeg syns var det absolutt beste. Dette har jeg nå gjort og valget falt på Deltabed!

Jeg har sovet på både Tempur madrasser, Futon og selvfølgelig mange «vanlige» madrasser av god kvalitet. Utfordringen med meg er at jeg trenger noe som er fast, nesten litt hardt ellers får jeg vondt i rygg og nakke. Som dere vet er jeg veldig glad i Futon senger og hadde jo egentlig bestemt for det når jeg fikk muligheten til å prøve en Deltabed.

Deltabed er utrolig deilig å ligge i, den er fast, ikke for myk og bevegelsen fortplanter seg ikke bortover i sengen når du vender deg. Med andre ord, veldig egnet for eventuelle overnattningsbesøk…

Tidligere hadde jeg vondt i korsryggen om morgenen. Nå sover jeg på Deltabedmadrassen og er kvitt plagene. De unike trykkavlastende egenskapene bidrar til en roligere og mer behagelig søvn.

Microcare trekket, som er lett å ta av og vaske gjør Deltabedmadrassen gunstig for allergikere. Jeg anbefaler Deltamadrassen til pasienter som sover dårlig eller har smerter i rygg, nakke og hofter. Mine pasienter gir veldig positive tilbakemeldinger.

For at kroppen skal kunne restiturere seg er den avhengig av dyp søvn. Ytre påvirkninger fra blant annet elektriske felter kan forstyrre søvnkvaliteten. Spenninger og vondt i kroppen gjør at man er mer sensitiv for disse forstyrrelsene.

Deltamadrassen avlaster kroppen og leder bort elektriske felter. Dette er bra for å få en dypere søvn og kan i mange tilfeller være med på å gi raskere resultater av behandlingen. Mine pasienter forteller at de sover bedre på Deltamadrassen. Jeg anbefaler den til alle som er stive i muskulaturen og/ eller har vondt i rygg og ledd.

Deltabedmadrassen er trykkavlastende madrass som gir deg at en mer anatomisk korrekt sovestilling. Sammen med Deltabedputen gir den god avlastnig til nakke, skuldre, hofte og rygg, og minsker trykkpunkter mot kroppen.

Jeg anbefaler Deltabedmadrassen og pute til mine pasienter som er plaget med smerter og stivhet om morgenen.

Gratis demonstrasjon og måling av stråling hjemme hos deg

Selv om Deltabed anbefales av hundrevis av behandlere og tusenvis av kunder i Norge kan det være en fordel å få en demo på produktene før man bestemmer seg. Deltabed oppleves best i ditt eget hjem. Derfor anbefaler vi at en søvnveileder kommer hjem til deg og presenterer Deltabed søvnsystem. Dette er en uforpliktende gratistjeneste i alle områder vi har representanter.

Kontakt oss

Send oss en melding så tar vi kontakt

Hvis du har spørsmål om søvn, madrasser og Deltabed, ikke nøl med å ta kontak
Kontakt oss